TELJESÍTMÉNYDIAGNOSZTIKA

MIÉRT JÓ?

A TD célja az aktuális edzettségi állapot felmérése és számszerűsítése. A célunk, hogy az eredménnyel a kezedben tudd, hogy merre tovább, mire vagy képes, és mire lehetsz képes.

KINEK JÓ?

Mondhatnánk, hogy mindenkinek. De pontosítsunk, mindenkinek, aki szeretne tudatosan edzeni, feszegeti a korlátait. Vagy egyszerűen csak szeretne tisztán látni magával kapcsolatban.

 

MI A LAKTÁT?

A laktát az anyagcsere egyik fontos terméke, mely megmutatja a valós intenzitást, amelyen edzünk. Egy olyan marker, amely objektív, mérhető és termelődés nagyban függ az edzettségtől.

 

TELJES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEINK

FUTÁS

A legátfogóbb futó mérésünk: testösszetétel, légzésfunkció, idegrendszeri működés, terheléses teszt, kiértékelés, jegyzőkönyv.

Kellékek: futófelszerelés
Időtartam: 120 perc

27.900 Ft

17.500 Ft (ENSPORT edzéstervvel)

KERÉKPÁR

A legátfogóbb bringás mérésünk: testösszetétel, légzésfunkció, idegrendszeri működés, terheléses teszt, kiértékelés, jegyzőkönyv.

Kellékek: saját kerékpár
Időtartam: 120 perc

27.900 Ft

17.500 Ft (ENSPORT edzéstervvel)

TRIATLON

Csak triatlonosoknak! Kerékpáros és futó mérés együtt, rövid szünettel egymás után elvégezve. Kiértékelés, jegyzőkönyv.

Kellékek: saját kerékpár, futófelszerelés
Időtartam: 180 perc

45.900 Ft

29.900 Ft (ENSPORT edzéstervvel)

TERHELÉSES FELMÉRÉSEINK

FUTÁS

Rövidített futó mérésünk:
Ezt a méréstípust kontrollmérésre javasoljuk. Nem tartalmazza a testösszetétel, légzésfunkciós méréseket, illetve a személyes kiértékelést, csak a terheléses lépcsőtesztet. Bővebben lásd: lenti táblázat.

Kellékek: futófelszerelés

Időtartam: 60 perc

24.900 Ft

KERÉKPÁR

Rövidített bringás mérésünk:
Ezt a méréstípust kontrollmérésre javasoljuk. Nem tartalmazza a testösszetétel, légzésfunkciós méréseket, illetve a személyes kiértékelést, csak a terheléses lépcsőtesztet. Bővebben lásd: lenti táblázat.

Kellékek: saját kerékpár

Időtartam: 90 perc

24.900 Ft

A DIAGNOSZTIKÁRÓL MONDTÁK

"Annyira aranyosak, és felkészültek, hogy akkor is gyere ide, ha nem sportolsz, mert itt kedvet kapsz."
B. Balázs - futó

Egy tökéletes képet ad arról, hogy jelenleg hol tartok, és hogy melyek azok a területek ahol fejlődnöm kell! Mindezt profi technikával, és profi szakemberrel kiegészítve aki érthetően elmagyarázza a mérés eredményét, és minden felmerülő kérdésre megfelelően képes válaszolni, tanácsot adni. Mindenképpen javaslom mindenkinek, főleg aki hozzám hasonlóan futóedző nélkül, kizárólag erőnléti edző bevonásával saját maga készül!"

I. Richárd - futó

A felmért adatokat a sportoló számára érthető módon prezentálják, aki így sokkal elkötelezettebbé válik az edzésterv iránt. Aki manapság valamilyen korszerű kütyüt használ egy-egy edzés vagy verseny adatainak rögzítésére, annak szerintem érdemes volna elgondolkodnia egy ilyen felmérésen, mert nagyon hasznos látni, hogy mely tényezők akadályozzák egy jobb eredmény elérését."

K. Miklós - kerékpáros

Az Ensportnál egy profin felkészült csapat fogadott, a triatlonos mérés során egy alkalommal mind a kerékpáros, mind a futó zónáimat meghatároztuk, így a jövőben sokkal tudatosabban tudok ebben a két sportban edzeni. A srácok nagyon felkészültek voltak, az eredményt érthetően magyarázták el. A helyszín jól megközelíthető, az öltöző/zuhanyzó tiszta, rendezett. Mindenkinek ajánlom őket."

M. Mónika - triatlonos

Copyright © 2014-2019 ENSPORT

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

BUDAPEST

1162, Csömöri út 213.
info@ensport.hu
(+36) 70/905-55-07

SOPRON
9400, Győri út 36.
sopron@ensport.hu
(+36) 30/420-17-71

KAPOSVÁR
7400, Vásártéri út 17.
kaposvar@ensport.hu
(+36) 30/621-10-99

MISKOLC
3528, Takta u. 3.
miskolc@ensport.hu
(+36) 70/612-51-60