EDZÉSTERVEZÉS

MIÉRT JÓ?

Mert edződtől folyamatos figyelmet kapsz. Nyomon követi teljesítményed, visszajelzéseket ad, így mindig tudod, hogy hol tartasz.

KINEK JÓ?

Akinek egyéni az időbeosztása, nem mindegy mennyit szán a sportra, a saját határait akarja feszegetni, vagy egyszerűen csak kell valaki, aki figyeli a sportolását, biztatja és nem engedi, hogy lazsáljon.

 

SABLONMENTESSÉG
GARANCIA

Ha egy edző odafigyel a sportolójára, rendszeresen kommunikál vele, akkor nem lehet két egyforma tervet írni, ez nálunk alapkövetelmény, és ennek teljesülését garantáljuk!

 

4 hetes edzésterv: 5.000 Ft
8 hetes edzésterv: 9.000 Ft
12 hetes edzésterv: 13.000 Ft
16 hetes edzésterv: 17.000 Ft

ENSPORT STARTER

Azoknak, akik ismerkednek az edzéstervezéssel, és nem akarnak sok pénzt rászánni. Elfogadják, hogy nincs állandó edzői felügyelet, de fontos számukra, hogy az edzésprogram személyre szabott legyen. EZ NEM SABLON EDZÉSTERV!

Futás, kerékpár: 14.000 Ft/hónap

Triatlon: 17.000 Ft/hónap
Wattmérés: +3000 Ft (kivéve triatlon)

Az árak 12 hónapos hűségidővel értendők.

6 hónapos esetben +1.500 Ft/hónap, hűségidő nélkül +3.000 Ft/hónap

ENSPORT PRÉMIUM

A legnépszerűbb választás! A piac egyik legjobb ár/érték arányú, prémium minőségű edzéstervezés szolgáltatása. Lesz edződ, akit felhívj, ha kérdésed van, és aki végig kísér a célig vezető úton. TUDATOS TELJESÍTMÉNY, ELÉRHETŐ ÁRON!

1 éves hűséggel: 50.000 Ft/hónap
6 havi hűséggel: 55.000 Ft/hónap

Hűség nélkül: 60.000 Ft/hó

ENSPORT VIP

Ne köss kompromisszumot! Ha Neked minden másodperc számít a felkészülésedben, kitüntetett figyelmet és a legtapasztaltabb, edzőinket kapod, akik az edzéseredményeidben megtalálják a nüanszokat, amire szükséged van.

TÖBB MINT 4 ÉVE PARTNERÜNK A

FUTÁS

Kezdő futótól a haladó maratonistáig. Céljaidhoz megfelelő edzőt kapsz, aki motivál és kihozza belőled a maximumot.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

KERÉKPÁR

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, kerékpárra specializálódott edzőink segítenek, hogy a nyereg a legjobb barátod legyen.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

TRIATLON

Edzőink maguk is aktívan űzik ezt a sportot, így a triatlon minden titkát ismerik, tapasztalták, legyen szó ironmanről, vagy rövidebb távokról.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

ÚSZÁS

Úszóedzőink tudják, miként lehet a két fal és a kötelek között izgalmas, kihívásokat rejtő programokat csinálni, melyektől tuti a fejlődés.

Keress minket egyedi ajánlatunkért: info@ensport.hu

ULTRAFUTÁS

Egyesek szerint 42 km felett kezdődik az élet. Ezek a távok teljes embert kívánnak, részünkről meg szakértelmet és tapasztalt edzőt.

Válaszd prémium csomagunkban, 1 éves hűséggel a legkedvezőbb havidíjért!

WATTMÉRÉS

Egyre többen használnak wattmérőt akár futáshoz, akár kerékpárhoz. A wattmérés külön szakértelmet igényel, melyt nálunk megkapsz.

Kiegészítő szolgáltatás, 3000Ft felár az edzéstervezés havidíján felül.

 Aktív ENSPORT-edzésterv előfizetés esetén érvényes kedvezmények 

 

Ha az űrlap nem jelenik meg megfelelően klikk ide!

Ha az űrlap nem jelenik meg megfelelően klikk ide!

AZ EDZÉSTERVEZÉSRŐL MONDTÁK

"A félmaratoni álomidőt az ENSPORT edzéstervével sikerült megvalósítani. Azóta már kétszer megdöntöttem az egyéni csúcsomat, és most maratonra készülök. Csak annyit tudok hozzátenni, hogy egyszerűen működik!"
T. Péter - futó

Nagyon köszönöm az ENSPORT-nak az edzéstervezésembe fektetett energiát, magamtól sosem jutottam volna el odáig, ahol most tartok. Nem csak a tekerésnél érzem a fejlődést, hanem a hétköznapi életemben is. Akár egy két órás edzés után is gond nélkül dolgozom esti. Ez erőt ad a folytatáshoz!"

G. Béla - kerékpáros

2016. októbere óta edzek az ENSPORT-tal. Egy komolyabb sérülés miatt kezdtem el velük a közös munkát, aminek az volt az oka, hogy halmoztam a versenyeken való részvételt és nem fordítottam kellő figyelmet a regenerációra. Azóta nagyon sokat fejlődtem, 10 percet javítottam a maratoni időmön és több maraton feletti távot teljesítettem sikeresen. Megtanultam frissíteni, hogy a kevesebb néha több, és az elmúlt két évben semmilyen sérülésem sem volt."
 

F. Katalin - ultrafutó

2015 végén kezdtem futni, majd 2017-ben belekóstoltam a triatlonba. Sok sérülés és újrakezdés jellemezte ezt az időszakot. 2018. májusában kerestem fel az ENSPORT-ot, és szinte azonnal jöttek a sikerélmények. 8 percet javultam félmaratonon (1:43), majd a BalatonMan rövid távú triatlonversenyenen 3. lettem a korosztályomban, sérülés, nehézség nélkül. Ha nincs az Ensport, én ma már biztosan nem sportolok, de így, amíg fizikailag képes leszek rá, biztosan veletek fogok triatlonozni!"

 

W. Ákos - triatlonos

Copyright © 2014-2019 ENSPORT

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

BUDAPEST

1162, Csömöri út 213.
info@ensport.hu
(+36) 70/905-55-07

SOPRON
9400, Győri út 36.
sopron@ensport.hu
(+36) 30/420-17-71

KAPOSVÁR
7400, Vásártéri út 17.
kaposvar@ensport.hu
(+36) 30/621-10-99

MISKOLC
3528, Takta u. 3.
miskolc@ensport.hu
(+36) 70/612-51-60