BIKEFIT

FILOZÓFIÁNK

A kerékpáros és a kerékpár egy egységet képez. Ha a kerékpáros jól érzi magát a nyeregben akkor lehet a leghatékonyabb teljesítménye

KINEK JÓ

A feladatunk, hogy az általad idehozott kerékpárt állítsuk hozzád. A céljaidhoz, a stílusodhoz, az igényedhez mérten.

 

BIKEFIT

A BIKEFIT a világ elsőszámú kerékpár-beállító márkája. A beállításokhoz használt kiegészítők gyártásában is elsők, filozófiájuk pedig egyezik a minénkkel.

 

A dinamikus kerékpár-beállítás során a kerékpáros mozgását hajtásközben figyeljük meg, így valós környezetben, mozgás alatt elemezhetjük a test helyzetét. A célunk, hogy kényelmes pozícióban, harmonikusan mozogjon a sportoló a kerékpárján. Kérdezünk, mérünk, stoplit állítunk, mozgáselemző szoftverrel tökéletesítünk, amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

Mérés menete

Miket állítunk?

Teljes ár: 21.900 Ft

Kedvezményes ár: 17.900 Ft

(ha van aktív ENSPORT-edzésterv előfizetésed)

A BIKEFIT-RŐL MONDTÁK

"Egy makacs bokafájdalom nehezítette a portolásom. Próbáltam mindent: gyógytornát, nyújtást, pihentetést. Kipróbáltam az ENSPORT BikeFit-et, és kiderült, hogy pár miliméterrel magasabb a nyergem a kelleténél. Azóta minden rendben a bokámmal. Ha úgy mesélik, el sem hiszem!"

B. Gábor

"Nagyon profi volt a mérést végző kolléga, megtudtam magamról és a bringámról minden hiányosságot. A térdem dőlésszöge engem is meglepett. Nagyon elégedetten távoztam, mindenkinek ajánlani tudom, hogy legalább egyszer jöjjön el egy BikeFit-re az ENSPORT-hoz."

T. Iván

"Egy profi BikeFit még mindig olcsóbb, mint százezreket rákölteni kiegészítőkre, ami nem is biztos, hogy a várt eredményt hozzák. Az ENSPORT-hoz nem csak a BikeFit-ért jövök, ők csinálják az edzéstervem és a diagnosztikám is. Ilyen egy jó sportszolgáltató!"

R. Tamás

Copyright © 2014-2019 ENSPORT

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

BUDAPEST

1162, Csömöri út 213.
info@ensport.hu
(+36) 70/905-55-07

SOPRON
9400, Győri út 36.
sopron@ensport.hu
(+36) 30/420-17-71

KAPOSVÁR
7400, Vásártéri út 17.
kaposvar@ensport.hu
(+36) 30/621-10-99

MISKOLC
3528, Takta u. 3.
miskolc@ensport.hu
(+36) 70/612-51-60